Olen kauan katsonut vähän läpi sormien raportointien puuttumisia, koska olen pystynyt selvittämään muuta kautta onko lähetys mennyt perille tai ylipäätään lähetetty jne. Nyt tilanne on kuitenkin sellainen, että jopa minun (!) mittani alkaa olla täynnä. Tällä hetkellä puuttuu sekä vastaanottajan raportteja, että lähettäjän raportteja sekä molempia samalta ihmiseltä, eikä näitä ole nyt yksi tai kaksi vaan useampia.
Ja ainakin kaksi on ilmoittanut, ettei ole saanut pakettia eli raportoinnin unohtumisesta ei ole kyse!

Annan aikaa huomiseen klo 17 lähettää minulle raportit ja ystävällisesti pyydän niitä jopa sähköpostilla kyseessä olevilta henkilöiltä, vaikka tiedottaminen pääsääntöisesti tapahtuukin blogissa. Tämän ajankohdan jälkeen alan pudottaa ihmisiä pois tästä ringistä ja he samantien päätyvät ns. mustalle listalle, joka kulkee emolta toiselle jokaisella say-kierroksella. Mikäli emo joutuu pudottamaan osallistujan ringistä sääntörikkomusten vuoksi, nämä tiedot siirtyvät myös seuraaville say-emoille ja estää osallistumisen myös jatkossa!

Raportit ovat välttämättömiä niin lähettäjän kuin vastaanottajan toimesta. muuten tämä homma ei toimi. lähettäjän raportti on tärkeä siksi, että tiedetään, että posti on lähtenyt (ilman tätä raporttia ei tiedetä, jos lähetys vaikka katoaakin postissa) ja toisaalta myös, jos vastaanottaja ei ilmoita saamastaan lähetyksestä mitään, niin nähdään kuitennkin että lähettäjä on hoitanut hommansa sovitusti.

Vastaanottajan on myös tärkeää noteerata saamansa lähetys blogissaan tai emon kautta say6-blogissa. olemme mukana tässä toisen ilahduttamisen halusta, joten haluamme toki myös tietää, että lähetys on tullut perille ja mitä mieltä vastaanottaja on siitä ollut.

Emo on (omasta halustaan tietenkin) tähän emon työhön ryhtynyt, mutta eihän kuormiteta emon turhaan lisää jättämättä hoitamatta sovittuja asioita, mihin ollaan sitouduttu lähtemällä mukaan tähän rinkiin! Mikäli olet estynyt toimimaan aikataulussa sairastumisen/matkan tms. vuoksi on välttämätöntä olla yhteydessä emoon ja sopia järjestelyistä. Tämä lukee jo tuolla säännöissä, joten tämän pitäisi olla selvä asia.